ver.: HU | RO  


      A Libán Import Export Kft. 1991-ben alakult, teljesen magán törzstőkével rendelkező vállalkozás. Cégünk fafeldolgozásra szakosodott, A fa kitermelésétől a végső megmunkálásig mindent szakemberek végeznek. Ez, valamint az alkalmazott kiváló minőségű anyagok szolgálnak biztosítékot a garantált minőségre.A cég fejlődése évről-évre dinamikus, a nyereségnek 80%-a az állandó fejlesztést szolgálja (új technológiák, gépek, gépi berendezések, oktatás).

      A 13 év tapasztalata és a folyamatos fejlesztések eredménye a CNC vezérlésű gépeken megmunkált minőségi termékek. Ezáltal a nyílászárók minősége évtizedekig garantálható. A termékekhez a legkorszerűbb vasalatokat használjuk, amelyek tökéletes hang- és hőszigetelést biztosítnak.

       A vörösfenyő-ablakok, erkélyajtók, valamint beltéri és bejárati ajtók kiváló minőségű, sűrű szövetszerkezetű, tömbösített fenyőből készülnek, akár egyedi terv szerint is. Az áruválaszték igen széles és különféle árfekvésben kaphatók, hogy ezáltal is megkönnyítse a vevő döntését.

      A cég nemzetközi szinten is megmérettette magát, évi rendszereséggel részt vesz hazai és külföldi vásárokon. Említésre méltó a soproni, budapesti, bukaresti vásárokon való részvétel. Megrendelőink 65%-a magyarországi.Created by DirectWEB in 2004 (c).