ver.: HU | RO  


      SC LIBAN Import Export SRL s-a īnfiintat īn anul 1991 si este o societate cu capital integral privat. Firma noastră este specializată la prelucrarea lemnului. De la exploatarea lemnului pānă la procedurile de prelucrare finale totul este efectuat de către specialisti calificati. Acest lucru, precum si folosirea materialelor de o calitate exceptională garantează calitatea produselor.Dezvoltarea firmei este dinamică, 80% din profit serveste la dezvoltare permanentă (tehnologii noi, maşini, aparate, educatie).

      Rezultatele experientei de 13 ani si ale dezvoltărilor permanente sunt produsele de calitate prelucrate la masini comandate de CNC. Astfel calitatea tāmplăriei este garantată pentru decenii. La produsele noastre folosim cea mai modernă feronerie care asigură o perfectă izolare termică si fonică.

      Geamuri din molid, usi de balcon, precum si usile interioare si exterioare sunt de foarte bună calitate, făcute din brad de esentă tare, de densitate mare, fabricate chiar si după plan individual. Gama de produse este foarte bogată si sunt disponibile la preturi variate, usurānd astfel decizia cumpătătorului.

      Firma s-a afirmat si pe plan international, participă anual la expozitii interne si internationale. Este de mentinut participarea la expozitiile din Sopron (Ungaria), Budapesta si Bucuresti. 65% din clientela noastră este din Ungaria.Created by DirectWEB in 2004 (c).